Pepperkakebyen Kragerø

Kragerø Faste Billedgalleri

Velkommen til Pepperkakehusfest lørdag 12. nov. kl. 12:00 Vi har invitert små og store Kragerøborgere til å bake sine favorittbygninger i Kragerø sentrum, og gleder oss til å vise dere alle de fantasifulle pepperkakehusene Vi serverer kakao og pepperkaker, og håper å se deg! Arrangør: Kragerø Faste Billedgalleri

Gratis

Håvards jubelshow

Kragerø Biograf

En forestilling om undring og vitebegjær med eksperimenter, lekne låter og morsomme triks. Her blir det grønnsakskarate, pussige eksperimenter og morsomme konkurranser sammen med publikum. Gitaren blir også med, så Håvard får spilt noen kjente og kjære sanger- i tillegg til noen nye og litt rare.

KR70-KR100

Kragerø Barneteater: Juleskurken

Kragerø Biograf

Nå er tiden inne for en skikkelig juleforestilling! Kragerø Barneteater sørger for julestemningen og setter i år opp Juleskurken. Dette er en juleforestilling for store og små. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk. I Julenissens verksted er lekemakerne i full sving med å lage og pakke gavene til alle barna. Juleskurken og Piperenser'n […]

KR70-KR110

Julegrantenning i Kragerø sentrum

Velkommen til hyggelig julegrantenning på Kragerø torv! Nissen kommer på besøk, Kragerø Skolekorps spiller og det blir anledning til å gå rundt juletreet. Velkommen til en hyggelig ettermiddag i Julebyen Kragerø.

Nissetog og julemoro

Jerbanetorget Torvgata 1,Kragerø,Norge

Lørdag 3.desember inviterer vi til nissetog og aktiviteter for barn på Jernbanetorget. Oppmøte til nissetoget kl. 15.00 på Kirketomta. Aktiviteter og julemoro på Jernbanetorget fra kl. 13.00. Arrangementet er et samarbeid mellom Kragerø Næringsforening, Kulturstasjonen og Sjøsprøyt.

Gratis

Eventyrstund og julegrøt

Kragerø bibliotek

Arrangement av Kragerø bibliotek og Kragerø Biblioteks Venneforening. Britt og Berit leser, synger og leker med barna. Nissemor serverer grøt og saft. Gratis arrangement for barn.

Gratis

Tornerose og de magiske feene

Kragerø Biograf

70 små og store dansere inntar scenen i denne forestillingen som er inspirert av balletten om Tornerose. I danse-eventyret om Tornerose er det 6 gode feer og en ond. Hver fe har med en gave til Tornerose. Gavene er egenskaper Tornerose blir velsignet med, og disse egenskapene kommer til uttrykk gjennom dansen. Blant egenskapene finner […]

Sjøsprøyts barnedisko

Kragerø Stasjon

Vi inviterer igjen til barnedisko på Stasjonen! Ta på danseskoa og sving dere til gøye rytmer og fargerike lys! Salg av kaffe, kaker, kalde drikker - og Sjøsprøyt-merch! Gratis inngang!

Gratis

Vinterfest i Studsdalen

Studsdalen, Kragerø

Lørdag 11.februar inviterer vi til vinterfest i Studsdalen! Ta med deg akebrett, ski, eller bare bli med å lage snømenn og engler i snøen. Vi stiller med bålpanner, og har salg av kaffe, kaker og annet godt! Arrangementet er til inntekt for Barnekreftforeningen Telemark, i anledning Barnekreftdagen 15.februar.

Gratis

Den store sykkeldagen

Kalstad

Velkommen til den store sykkeldagen på Kalstad i Kragerø - med konkurranser, sykkelløype og annen sykkelmoro! Arrangementet er et samarbeid mellom Kragerø og Omegn Sykkelklubb og Sjøsprøyt.

Gratis

Sjøsprøytfestivalen 2023

Gunnarsholmen Barthebrygga,Kragerø,Norge

Lørdag 24.juni arrangeres Sjøsprøytfestivalen for andre gang. Det blir konserter, tull og klovnerier, morsomme aktiviteter - noe for barn i alle aldre! Programmet oppdateres utover våren, så følg med for å få med deg all moroa!

Gratis