Julegrantenning i Kragerø sentrum

Velkommen til hyggelig julegrantenning på Kragerø torv! Nissen kommer på besøk, Kragerø Skolekorps spiller og det blir anledning til å gå rundt juletreet. Velkommen til en hyggelig ettermiddag i Julebyen Kragerø.

Nissetog og julemoro

Jerbanetorget Torvgata 1,Kragerø,Norge

Lørdag 3.desember inviterer vi til nissetog og aktiviteter for barn på Jernbanetorget. Oppmøte til nissetoget kl. 15.00 på Kirketomta. Aktiviteter og julemoro på Jernbanetorget fra kl. 13.00. Arrangementet er et samarbeid mellom Kragerø Næringsforening, Kulturstasjonen og Sjøsprøyt.

Gratis

Eventyrstund og julegrøt

Kragerø bibliotek

Arrangement av Kragerø bibliotek og Kragerø Biblioteks Venneforening. Britt og Berit leser, synger og leker med barna. Nissemor serverer grøt og saft. Gratis arrangement for barn.

Gratis

Tornerose og de magiske feene

Kragerø Biograf

70 små og store dansere inntar scenen i denne forestillingen som er inspirert av balletten om Tornerose. I danse-eventyret om Tornerose er det 6 gode feer og en ond. Hver fe har med en gave til Tornerose. Gavene er egenskaper Tornerose blir velsignet med, og disse egenskapene kommer til uttrykk gjennom dansen. Blant egenskapene finner […]

Sjøsprøyts barnedisko

Kragerø Stasjon

Vi inviterer igjen til barnedisko på Stasjonen! Ta på danseskoa og sving dere til gøye rytmer og fargerike lys! Salg av kaffe, kaker, kalde drikker - og Sjøsprøyt-merch! Gratis inngang!

Gratis

Vinterfest i Studsdalen

Studsdalen, Kragerø

Lørdag 11.februar inviterer vi til vinterfest i Studsdalen! Ta med deg akebrett, ski, eller bare bli med å lage snømenn og engler i snøen. Vi stiller med bålpanner, og har salg av kaffe, kaker og annet godt! Arrangementet er til inntekt for Barnekreftforeningen Telemark, i anledning Barnekreftdagen 15.februar.

Gratis

Den store sykkeldagen

Kalstad

Velkommen til den store sykkeldagen på Kalstad i Kragerø - med konkurranser, sykkelløype og annen sykkelmoro! Arrangementet er et samarbeid mellom Kragerø og Omegn Sykkelklubb og Sjøsprøyt.

Gratis

Sjøsprøytfestivalen 2023

Gunnarsholmen Barthebrygga,Kragerø,Norge

Lørdag 24.juni arrangeres Sjøsprøytfestivalen for andre gang. Det blir konserter, tull og klovnerier, morsomme aktiviteter - noe for barn i alle aldre! Programmet oppdateres utover våren, så følg med for å få med deg all moroa!

Gratis

Konsert med Rockebandet Plopp

Ruffen Kragerø

Sjøsprøyt og Kragerø Live inviterer til gratis konsert med Rockebandet PLOPP! Rockebandet PLOPP er Norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser. Plopp […]

Gratis

Pianostredet Figurteater: «Den grønne ridder»

Kragerø bibliotek

Det fineste jeg visste da jeg var liten var at noen leste for meg. Mystiske historier og skumle eventyr, noe som var magisk, liksom. Om Konger, riddere og prinsesser! Ja det likte jeg. Og så lekte jeg eventyrene etterpå, inne på rommet mitt. Og det er her vi starter vår historie. Håkon har kommet tilbake […]

Gratis

Jungelfest

Kragerø Biograf

Kragerø Barneteater og Sjøsprøyt inviterer til JUNGELFEST på Kragerø biograf lørdag 11.november kl. 12-14! Barneteateret setter i disse dager opp forestillingen "Jungelboken", og vi inviterer til karnevalsfest før forestilling. Vi gleder oss til å se dere! OBS: Husk å kjøpe billetter til forestillingen! (https://www.kragerobiograf.no/kulturprogram/KUL20230690) OBS2: Dere er hjertelig velkomne på JUNGELFEST selv om dere ikke […]

Gratis