Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Pianostredet Figurteater: «Den grønne ridder»

november 4, 2023 @ 12:00 - 13:00

Gratis

Det fineste jeg visste da jeg var liten var at noen leste for meg. Mystiske historier og skumle eventyr, noe som var magisk, liksom. Om Konger, riddere og prinsesser! Ja det likte jeg. Og så lekte jeg eventyrene etterpå, inne på rommet mitt.

Og det er her vi starter vår historie. Håkon har kommet tilbake for å rydde ut av barnerommet sitt, men det tar ikke lang tid før han glemmer seg bort og i staden for å rydde begynner han å leke sammen med sin bestevenn, Daniel. Og ettersom leken tar mer og mer over så leker de seg snart inn i historien om «den grønne ridder.»

Eventyret om den grønne ridder stammer i fra Asbjørnsens og Moes samlinger. Handlingen foregår i et kongerike langt langt borte og hovedpersonen er en prinsesse. Hun har nettopp mistet sin mor, så hennes far, kongen, må gifte seg på nytt med en ny dronning som har to døtre fra før. Og som i eventyr flest er ikke stemødre og stedøtre til å spøke med. Og når kongen reiser ut i krigen så blir det ikke bare bare å være prinsessen. Og hva som skjer videre? Ja da må du bare vente å se, eller lese eventyret selv.

Vi ønsker både riddere og prinsesser hjertelig velkommen til en lekende reise med oss.

Detaljer

Dato:
november 4, 2023
Tid
12:00 - 13:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://fb.me/e/1kJo3HMKp

Arrangører

Kragerø bibliotek
Sjøsprøyt

Sted

Kragerø bibliotek