Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sjøsprøytfestivalen 2023

juni 24, 2023 @ 11:00 - 17:00

Gratis

På Sjøsprøytfestivalen kan du oppleve konserter, teaterforestillinger og aktiviteter for barn i alle aldre! 

Festivalen er åpen fra kl. 11.00 til 17.00 lørdag 24.juni.

Program

Unganisha

Unganisha består av Labdi Ommes (Kenya) og Bernt Isak Wærstad (Norge). De bringer sammen øst-afrikansk tradisjonell musikk, eksperimentelle toner, og herlig elektronika. Sånt blir det show av!
Unganisha har spilt på mange festivaler de siste årene, og lørdag 24.juni kommer de til oss på Sjøsprøytfestivalen! Vi gleder oss!!

TRIO ORO

TRIO ORO har turnert med DKS, spilt på flere festivaler, og slapp sitt nyeste album i april 2023! Dette er et band som prioriterer underholdningsverdi, og musikken deres blir fremført med glimt i øyet og smittende spilleglede! 

Petter Wiik og Dukketeateret

På Sjøsprøytfestivalen spiller også Petter Wiik og Dukketeateret forestillingen «Sjørøverøya». Her fortelles historien om sjørøverne som kommer til øya med skatten de skal grave ned. Der møter de på hekser og spøkelser og andre spennende ting!
Forestillingen passer for barn i alderen 3 til 10 år.

Hesteskoen Teater & Musikk

Hesteskoen Teater & Musikk presenterer Hagbarts fortryllende show!

Hagbart er en søt og snill klovn som liker at alle smiler. Han har lært å trylle av mamma, men som oftest trenger han litt hjelp fra publikum (spesielt barna) for å få det til. Det er lagt opp til høy grad av publikumsinvolvering i showene, og de er selvsagt tilsatt en god porsjon humor. Hagbart spiller også gitar og synger, og tar mer enn gjerne en trall eller to under showene sine. Hagbart hevder at han har laget sangene selv, men den voksne delen av publikum vil sannsynligvis dra kjensel på melodiene, som gjerne er kjente rockelåter.

Forestillingen passer for alle som er eller har vært barn.

Kragerø IF Turn

I år har vi fått med den spreke gjengen fra Kragerø IF Turn på Sjøsprøytfestivalen! De kommer til å ha en liten oppvisning med noen av sine gymnaster på airtracken. En airtrack er en oppblåsbar matte som er laget for å ta ekstra gøye hopp på! Når oppvisningen er ferdig blir det mulig for alle barna som er med på festivalen å prøve ut airtracken. Det vil være trenere ved den hele tiden, så det er trygt for barna å teste den ut.

Aktiviteter

Detaljer

Dato:
juni 24, 2023
Tid
11:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://fb.me/e/48JZJzkKj

Arrangør

Sjøsprøyt

Sted

Gunnarsholmen
Barthebrygga
Kragerø, 3770 Norge
+ Google-kart