Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert med Rockebandet Plopp

oktober 15, 2023 @ 14:00 - 15:00

Gratis
Sjøsprøyt og Kragerø Live inviterer til gratis konsert med Rockebandet PLOPP!
Rockebandet PLOPP er Norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.
Plopp spiller sanger om venner, sommeren, løse tenner, rare dyr og om at alt det gode starter på P, både pappasang og pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.
Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt godt over 1100 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.
PLOPP har gitt ut tre plater: Den siste utgivelsen «Løs tann» kom ut i 2021. Musikken spilles mye på Nrk super. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring og streaming i biler og på barnerom.
Det blir anledning til å kjøpe signerte cd plater etter konserten!
På www.plopp.no kan det lyttes til musikk og kikkes på bilder.

Detaljer

Dato:
oktober 15, 2023
Tid
14:00 - 15:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://fb.me/e/Uzx7329P

Arrangører

Sjøsprøyt
Kragerø Live

Sted

Ruffen
Kragerø, + Google-kart